15.3.2017 - MANIFESTACE VÁCLAVSKÉ NÁMĚSTÍ

15.3.2017 - MANIFESTACE VÁCLAVSKÉ NÁMĚSTÍ

Vážení spoluobčané,

tímto chci poděkovat všem účastníkům včerejší manifestace na Václaváku za účast a naprosto vzorové a disciplinované chování. Celá akce proběhla naprosto hladce. My střelci jsme ukázali, že nejsme násilníci, ale normální lidé.
Velký dík patří panu Jaroslavu Pekaříkovi a Bohouši Strakovi. Bez nich by tato akce vůbec nevznikla. Oni si mohli ušoupat podrážky a vše zařídili. Já jsem jim jen tak trošku přicmrndoval.

Dále poděkuji sdružení LEX, Petici zbraně, ČMMJ a dalším, kteří odvedli obrovský kus práce za naše práva. Nejen za práva držitelů zbraní, ale především za svobodu naší země. Velké díky patří českým politikům a Ministerstvu vnitra, kteří jsou s námi a bojují za nás. Policistům, kteří dohlíželi na pořádek v průběhu akce děkujeme za zajištění bezpečnosti průvodu.

Páni z Bruselu jasně ukázali, co pro ně Čechy znamenají. Jak svedou udělat Mnichov v dnešní době. My Češi už jsme zbraně hromadně odevzdávali. Začalo to právě před 78 lety vyhlášením protektorátu Čechy a Morava.

Vyzývám zbytek naší politické reprezentace, která dodnes váhá, aby se k nám připojila také. Čechy pro západní mocnosti a Brusel nic neznamenají. Tedy bijte se za svou zemi, buďte vlastenci, buďte Čechy.

S velkou lítostí musím oznámit, že tyto aktivity podporuje v současné době pouze hrstka podnikatelských subjektů, které zbraně živí. Já nevím, zda se Vás to netýká, zda potřebujete jenom plnit kasy. Vyzývám vás tedy. Připojte se k nám, pomozte, sbírejte podpisy do petice, šiřte propagační materiály….. Vysvětlujte svým zákazníkům, proč mají manifestovat, proč mají tlačit na své poslance…..

Zde nejde pouze o zbraně. Jde o princip. Jde o naši svobodu. Jde o naše bezpečí.

Děkuji za pozornost.

Aleš Chudoba