DODÁVKA ZBRANÍ PRO MĚSTSKOU POLICII

DODÁVKA ZBRANÍ PRO MĚSTSKOU POLICII

Vážení zákazníci,

dovolte mi, abych se s Vámi podělil o radost z výsledku naší práce a kvality námi nabízeného zboží.

Prodejna Zbraně Liberec se začátkem roku 2014 účastnila výběrového řízení na přezbrojení Městské policie města Frýdek-Místek. Z 1. kola nebyl vybrán nikdo a tak jsme se účastnili v březnu kola druhého. Z druhého kola jsme vyšli jako vítězi výběrového řízení na dodávku 22 ks nových pistolí firmy HS-PRODUKT.
Konkrétně se jednalo o základní model HS-9 v ráži 9 mm LUGER se 4“ hlavní. Kapacita zásobníku je 16 ran. Zásobníky jsou z nerez oceli. Ke každé zbrani je v kufříku rezervní zásobník, olejnička a tyčka čištění. V podstatě se jedná o zbraň identickou se známým SPRINGFIELD XD, který se od začátku vyrábí v Chorvatsku. Zbraň je velmi úspěšná v USA. Na první pohled nezapře příbuznost s pistolemi typu GLOCK. Funguje ovšem jinak. Zbraň střílí z SA režimu, má dlaňovou pojistku a spoušťovou pojistku, tak jako GLOCKy. Zbraň nelze natáhnout, dokud není dlaňová pojistka stisknuta. Vystřelit nelze bez současného stlačení dlaňové a spoušťové pojistky. Samozřejmostí je blokace úderníku. Zbraň lze naprosto bez problémů nosit bezpečně s nábojem v komoře. Díky SA režimu má pistole podstatně příjemnější chod spouště než je tomu u zbraní s DA režimem. Pro zbraň hovoří také výborné dílenské zpracování, podařená ergonomie a drsný, moderní design.

Součástí dodávky je odkup 45 ks pistolí značky ČZ od MP Frýdek-Místek. Po úspěšném vítězství ve výběrovém řízení jsme se při podpisu smlouvy dozvěděli, že jsme za konkurenci měli celkem 18 firem. Dle odběratele jsme jako jediní dokázali splnit všechny požadavky výběrového řízení. Zbraně budou předány MP Frýdek-Místek v průběhu měsíce června 2014.

Věřím, že tato událost dále zvýší zájem o dnes velmi dobře prodávané zbraně HS PRODUKT.

Děkuji za pozornost. Aleš Chudoba