!!! Pušky BCM EUROPEARMS v Čechách !!!

!!! Pušky BCM EUROPEARMS v Čechách !!!

Vážení zákazníci a přátelé odstřelovaček,

tentokrát se jdu chlubit. Už delší dobu je na našich stránkách k vidění logo firmy BCM Europearms. Jedná se o italského výrobce vysoce přesných a precizně vyrobených pušek. Zbraně Liberec jsou výhradním dovozcem a distributorem pro Čechy, Slovensko a Polsko. Po více než ročním čekání a spoustě průtahů, nedorozumění a .... jsme konečně dovezli první várku těchto skvělých pušek. Ceny a přehled všech modelů budou na našich stránkách po dovolené v průběhu září.

Firmu BCM jsem objevil úplně náhodně. K prvnímu kontaktu došlo na výstavě IWA 2013. V létě loňského roku jsem BCM navštívil v Itálii, prohlédl si výrobu a jel si ze zbraní zastřílet. Z výsledků jsem byl nadšený. Ostatně nástřelky jsou na snímcích. Kdo mě zná, tak dobře ví, že zbraně, které používám, rozhodně ostudu nedělají. V případě BCM si troufám tvrdit, že se jedná o ROLLS&ROYCE mezi puškami.
Přesnost a úroveň dílenského zpracování je fantastická. Přehled všech modelů naleznete v tuto chvíli na www.bcmeuropearms.it. U nás to bude o něco později. Na první várku zbraní jsme čekali velmi dlouho, teď už jsou nastaveny nějaké standardy a čekací doby budou výrazně kratší.

Doufám, že se Vám pušky líbí, tak jako mně. Děkuji za pozornost. Aleš Chudoba.