2014-09-13 O POHÁR ODSTŘELOVAČE KVV PLZEŇ - Doupov výsledky

2014-09-13 O POHÁR ODSTŘELOVAČE KVV PLZEŇ - Doupov výsledky

Ahoj kamarádi střelci,
tak máme za sebou 2. ročník závodu O pohár odstřelovače KVV Plzeň. Přes počáteční trable se seznamy závodníků a nepřízeň počasí závod úspěšně proběhl. Opět se budu opakovat a poděkuji příslušníkům armády ČR, kteří nám vytvořili zázemí. Bez nich a členů KVZ Tachov B by se závod jednoduše nekonal. Moc chci poděkovat redaktorům karlovarské ČT, že nám udělali ze závodů pěknou reportáž. Tu můžete nalézt ve zpravodajství zde:
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani//1178166846-zpravy/214411015000913/
Je to 18. minuta od začátku zpravodajství. Pokusím se na stránky dát pouze samostatnou reportáž. V neposlední řadě patří díky Vám závodníkům. Bez Vás by totiž celé to snažení a blbnutí nemělo význam. V celkovém hodnocení je 94 jmen. To je slušná síla.

Na závěr bych rád dodal. Tento závod jsem střílel puškou BCM EUROPERARMS, model SLR F/TR, ráže .308 WIN. Z pušky jsem měl před závodem odstříleno maximálně 100 ran. Myslím, že vítězství patří více zbrani než mně...

Jsme výhradním dovozcem těchto špičkových pušek pro Čechy, Slovensko a Polsko. V brzké době objevíte na našich stránkách bližší informace, nabízené modely a ceny.

V sekci sport naleznete i výsledkovou listinu celého ročníku. Bohužel nemohu dát pod jeden příspěvek dva pdf soubory.

Ještě jednou děkujeme a těšíme se na Vás v příštím roce. Aleš a Monika - Zbraně Liberec.