2015-09-12 O POHÁR ODSTŘELOVAČE KVV PLZEŇ - Doupov výsledky

2015-09-12 O POHÁR ODSTŘELOVAČE KVV PLZEŇ - Doupov výsledky

Ahoj kamarádi střelci,

tak máme za sebou 3. ročník závodu O pohár odstřelovače KVV Plzeň. Začnu velkým poděkováním panu pplk. Tomčákovi, KVV Plzeň a všem příslušníkům AČR, kteří nám umožnili na Plešivec přijet a zastřílet si. Další velké díky patří KVZ Tachov B v čele s Jurajem Gomolákem. Bez nich by se také závod jednoduše nekonal. Na závěr poděkuji všem závodníkům za účast, disciplinované chování a také, že Vás drtivá většina vydržela až do samotného konce. Bez Vás by totiž celé to snažení a blbnutí nemělo význam. Doufám, že i Vám se závod líbil. Já myslím, že kdo tentokrát nepřijel, tak prohloupil.

K samotnému závodu:
Vyšlo nám perfektní počasí. Doupov je znám svou nevypočitatelností. Když jsme tam jeli ráno, od Prahy nás celou cestu provázela hustá mlha. Kolem deváté hodiny už začínalo být pěkně. Závod začal bez průtahů a tak to vydrželo po celý den. Jediné co nás trápilo byl poměrně silný vítr (v nárazech až 10 m/s). Neprovázely nás žádné technické problémy. V čase určeném pro protesty jsme upravili 3 drobné objevené chybičky ve výsledcích. Je těch terčů opravdu hodně, tak prosíme o pochopení. Nevím, jak se to povedlo, ale Pavel Holub nebyl omylem vyhlášen jako druhý na vzdálenost 100-150 m. Jemu patří omluva jmenovitě.
Mě na celé akci mrzí jediná věc. Letos jsme bohužel přišli o letní kolo závodu, tudíž nám pro tento rok zbyl pouze jeden závod. Doupov je velmi vytížený vojenský prostor a je jasné, že armáda má přednost. Nicméně, pokud vše dobře dopadne, příští rok jsou v plánu 2 závody, jeden na konci března a druhý v září. Věnujte prosím pozornost včasné registraci. Nelze nikoho přidat do závodu po vypršení termínu. Propozice včas objevíte na našich stránkách nebo na stránkách Střelnice Tachov: http://www.strelnicetachov.cz/

Ještě jednou děkujeme a těšíme se na Vás v příštím roce. Aleš a Monika - Zbraně Liberec.