CZECH SNIPER CUP 2015 - 3 - výsledky

CZECH SNIPER CUP 2015 - 3 - výsledky

Ahoj kamarádi střelci,

dne 11.7..2015 se konalo 3. kolo 1. ročníku české odstřelovačské ligy CZECH SNIPER CUP 2015. Střílelo se na vzdálenosti 100 - 375 m. Závodu se celkem zúčastnilo 22 střelců.

1. místo - Milan Bartoň s nástřelem 493 b
2. místo - Jakub Richter s nástřelem 490 b
3. místo - Vladimír Skalický s nástřelem 489 b

Za organizační team chci poděkovat všem závodníkům za účast a disciplinované chování. Toto kolo mělo spíše komorní charakter, jsou prázdniny, spousta lidí je na dovolených. Přesto díky všem za účast. Jenom mě trochu mrzí, že i při tak poklidném závodu padaly penalizace ve formě 0 bodů za studenou ránu. Myslím, že to bylo naprosto zbytečné. Jménem ředitele soutěže chci říci, že s tímto postupem nesouhlasím. Jsem toho názoru, že se střílení věnujeme pro zábavu.

Opět chci poděkovat našim sponzorům, především však prezidentu ALIANCE MILITARY CLUB ČR panu Tomáši Hnízdilovi. Jeho zásluhou nám několik firem věnovalo do závodu krásné věcné ceny. Snažíme se dělat každé kolo malou tombolu a vypadá to, že Vás to baví. Pro závodníky, kteří se zúčastní minimálně čtyřech startovních kol, bude při posledním kole připravena velká tombola. Hlavní cenou je vyhlídkový let vrtulníkem pro 3 osoby.

Tento dar nám věnovala: Letecká společnost Nisa Air Mladá Boleslav

Další sponzoři:
Pivovar Konrád
Armytrika.cz
Armyshop E-Army Liberec
Bytové družstvo Sever Liberec

Děkuji za pozornost. Aleš Chudoba.