CZECH SNIPER CUP 2015 - 4 - výsledky

CZECH SNIPER CUP 2015 - 4 - výsledky

Ahoj kamarádi střelci,

dne 24.10.2015 se konalo 4. kolo 1. ročníku české odstřelovačské ligy CZECH SNIPER CUP 2015. Střílelo se na vzdálenosti 100 - 375 m. Závodu se celkem zúčastnilo 23 střelců.

1. místo - Milan Bartoň s nástřelem 494 b
2. místo - Aleš Chudoba s nástřelem 481 b
3. místo - Pavel Sekera s nástřelem 480 b

Za organizační team chci poděkovat všem závodníkům za účast a disciplinované chování. Čekal jsem, že se nás sejde o trochu více, ale ve stejném termínu se střílelo finále olomoucké odstřelovačské ligy. Když jsme přijeli ráno na prezentaci, vypadalo to všelijak. Střelnice byla zakryta mlhou. Už jsme si dělali legraci, že si uděláme luky, praky..... a bude z toho netradiční kolo. Po 10. hodině mlha ustoupila a mohli jsme začít střílet. Sice nás trochu zlobil vítr, ale jinak vše proběhlo naprosto hladce. Prostě pěkný závod.

Opět chci poděkovat našim sponzorům, především však prezidentu ALIANCE MILITARY CLUB ČR panu Tomáši Hnízdilovi. Jeho zásluhou nám několik firem věnovalo do závodu krásné věcné ceny. Snažíme se dělat každé kolo malou tombolu a vypadá to, že Vás to baví. Pro závodníky, kteří se zúčastní minimálně čtyřech startovních kol, bude při posledním kole připravena velká tombola. Hlavní cenou je vyhlídkový let vrtulníkem pro 3 osoby.

Tento dar nám věnovala: Letecká společnost Nisa Air Mladá Boleslav

Další sponzoři:
Pivovar Konrád
Armytrika.cz
Armyshop E-Army Liberec
Bytové družstvo Sever Liberec

Děkuji za pozornost. Aleš Chudoba.