CZECH SNIPER CUP 2015 - 5 - výsledky

CZECH SNIPER CUP 2015 - 5 - výsledky

Ahoj kamarádi střelci,

dne 21.11.2015 se konalo 5. kolo 1. ročníku české odstřelovačské ligy CZECH SNIPER CUP 2015. Střílelo se na vzdálenosti 100 - 375 m. Závodu se celkem zúčastnilo 31 střelců.

1. místo - Jakub Richter s nástřelem 504 b
2. místo - Pavel Sekera s nástřelem 487 b
3. místo - Aleš Chudoba s nástřelem 486 b


Za organizační team chci poděkovat všem závodníkům za účast a disciplinované chování. Od rána nás provázelo slušné počasí. Toto se ovšem během dne ukázalo jako naprosto nevypočitatelné. Zažili jsme chvílemi sluníčko, déšť, husté sněžení, polojasno a kroupy. Přesto to byla zábava a moc pěkný závod.

Zmínit musím vítěze Jakuba Richtera, který ztratil z maximálního počtu 510 b pouze 6 bodů a nástřelem 504 b s přehledem zvítězil. Jakub nám všem ukazuje, že není podstatné, jakou ráží kdo střílí. Stačí mít slušnou zbraň a pak jenom makat, makat a zase makat. Za mě velký respekt. Jakub je prostě jednička a to nejen v Ludvíkovicích, ale svoje kvality předvádí také v Olomouci a v Holešově. Já mu přeji mnoho dalších úspěchů. Je to skromnej kluk a velkej dříč. Rozhodně si to zaslouží.

Velký dík patří našim sponzorům, především však prezidentu ALIANCE MILITARY CLUB ČR panu Tomáši Hnízdilovi a celému organizačnímu týmu.

Letecká společnost Nisa Air Mladá Boleslav
Pivovar Konrád
Armytrika.cz
Armyshop E-Army Liberec
Bytové družstvo Sever Liberec

Omluvte prosím kvalitu některých fotografií.

Děkuji za pozornost. Aleš Chudoba.