CZECH SNIPER CUP 2015 - celkové vyhodnocení

CZECH SNIPER CUP 2015 - celkové vyhodnocení

Ahoj kamarádi střelci,

dne 21.11.2015 jsme 5. kolem ukončili 1. ročník české odstřelovačské ligy CZECH SNIPER CUP. Za celý rok se nám na závodech vystřídalo cca 70 střelců. Do celkového vyhodnocení byl zařazen ten, který absolvoval alespoň 3 kola. Účastníkům čtyřech nebo pěti kol byly započítány vždy 3 nejlepší výsledky. Do tohoto hodnocení se prostřílelo celkem 30 střelců.

První 3 střelci byli vyhlášeni jako vítězové ročníku, obdrželi poháry, něco na posilnění a dárkové poukazy v hodnotě 3.000, 2.000 a 1.000,- Kč na nákup zboží v obchodu Zbraně Liberec.

1. místo - Jakub Richter se součtem nástřelů........1494 b
2. místo - Milan Bartoň se součtem nástřelů..........1459 b
3. místo - Pavel Sekera se součtem nástřelů.........1453 b

Opět zmíním vítěze Jakuba Richtera, který s puškou v ráži .308 WIN, předvádí fantastické výkony. Blahopřeji samozřejmě i všem ostatním k dosaženým výsledkům.

Jménem ředitele soutěže chci poděkovat nejdříve všem závodníkům za účast, ukázněné chování a setrvání na střelnici až do vyhlášení výsledků. Dále poděkuji zbytku organizačního týmu, který svou práci zvládá na jedničku. Kolo od kola byla vidět větší profesionalita, závod se neprotahuje, lidé nejsou otrávení, paráda.

Každý, kdo jezdí střílet, ví, že střelecký sport není dnes mnoho podporován. O to více patří velké díky našim štědrým sponzorům, především však prezidentu ALIANCE MILITARY CLUB ČR panu Tomáši Hnízdilovi. Jeho zásluhou nám několik firem věnovalo do závodu krásné věcné ceny. Každé kolo jsme udělali tombolu o drobné ceny a spousta závodníků si nějaký dárek domů odnesla. Po závěrečném vyhlášení nám zbyly 3 nejhodnotnější ceny, o tyto se losováním v tombole ucházeli závodníci, kteří absolvovali alespoň 4 kola.

Vítězové losování:

Jindřich Balounek......vyhlídkový let vrtulníkem pro 3 osoby
Milan Bartoň..............taktické pouzdro na pušku
Jakub Richter............taktický batoh

Dílem osudu bylo, že 2 vítězové ročníku vyhráli i hlavní ceny v tombole. Když vítězství, tak kompletní.

Hlavní cenu věnovala letecká společnost Nisa Air Mladá Boleslav

Další sponzoři:
Pivovar Konrád
Armytrika.cz
Armyshop E-Army Liberec
Bytové družstvo Sever Liberec

Na příští rok připravujeme drobné změny v propozicích. Pokud máte nějaké zajímavé podměty, neváhejte a pište na náš e-mail. Budeme se snažit na ně brát zřetel. Doufám, že se Vám tento závod líbil a budu se ná Vás těšit v příštím roce.

Děkuji za pozornost. Aleš Chudoba.