CZECH SNIPER CUP 2016 - 3 - výsledky

CZECH SNIPER CUP 2016 - 3 - výsledky

Ahoj kamarádi střelci,

dnes začnu omluvou za pozdní vyvěšení výsledků na našich stránkách. Poslední dobou skutečně nestíhám, je to vidět jak v práci, tak na sportovních výsledcích.

Dne 18.6.2016 se konalo 3. kolo 2. ročníku české odstřelovačské ligy CZECH SNIPER CUP 2016. Střílelo se na vzdálenosti 100 - 375 m. Závodu se celkem zúčastnilo 43 střelců.

1. místo - Milan Bartoň s nástřelem 490 b
2. místo - Pavel Jindra s nástřelem 488 b
3. místo - Petr Voborník s nástřelem 471 b

Jménem ředitele soutěže chci především poděkovat Luboši Cyprichovi a všem, kteří se nám starali o terče. To co nám počasí po poledni předvedlo, se nevidí každý den. 4x silná průtrž mračen vystřídaná sluníčkem. Skutečně šílené. Nicméně díky jejich perfektní práci a odhodlanosti se vše zvládlo bez problémů. Vám účastníkům děkuji za účast, vzorné chování a bezproblémový průběh závodu.

Tentokrát jsme měli k závodu pěkný doprovodný program. Zajistili jsme předváděcí akci pistolí HECKLER&KOCH. Navštívil nás můj kamarád a zástupce slovenské firmy FALCO, která vyrábí velmi kvalitní pouzdra na zbraně všeho typu. K vidění byly pouzdra na pušky a pistole, střelecké brašny.... Naše prodejna Zbraně Liberec představovala pušky ruské značky ORSIS, které jsme v nedávné době začali dovážet do Čech. FALCO jako obvykle nezahálelo a ušilo nám k pušce krásné přepravní pouzdro s logem, které lze zároveň použít jako střeleckou podložku.

Na závěr ještě jednou pogratuluji vítězům a poděkuji firmě FALCO za ceny, které nám do soutěže věnovala. No a my, kteří jsme na bedně nebyli, musíme prostě zabrat.

Děkuji za pozornost. Aleš Chudoba.