CZECH SNIPER CUP 2016 - celkové vyhodnocení

CZECH SNIPER CUP 2016 - celkové vyhodnocení

Ahoj kamarádi střelci,

dne 29.10.2016 jsme 5. kolem ukončili 2. ročník české odstřelovačské ligy CZECH SNIPER CUP. Za celý rok se nám na závodech vystřídalo cca 82 střelců. Letos necháváme v celkovém hodnocení všechny závodníky. Účastníkům byly započítány vždy 3 nejlepší výsledky.

První 3 střelci byli vyhlášeni jako vítězové ročníku, obdrželi poháry, něco na posilnění a peněžité ceny ve výši 3.000, 2.000 a 1.000,- Kč. Bohužel jsem zapomněl vytisknout dárkové poukazy, ale věřím, že si vítězové poradí i se samotným finančním obnosem.

1. místo - Milan Bartoň se součtem nástřelů........1477 b
2. místo - Jakub Richter se součtem nástřelů..........1463 b
3. místo - Vladimír Skalický se součtem nástřelů.........1443 b

Proti loňskému roku si Milan s Jakubem vyměnili 1. a 2. místo. Dosažené výsledky jsou vysoké. Je vidět, že vítězové jsou páni střelci. Kuba Richter na posledním kole nebyl (střílel v Bzenci), ale na 2. místo mu to stejně dalo a my jsme na něj nezapomněli. Monika (více známá jako Džudyna) pro nás Kubu prostě vymyslela a následně také vyrobila.

Jménem ředitele soutěže chci poděkovat nejdříve všem závodníkům za účast, ukázněné chování a setrvání na střelnici až do vyhlášení výsledků. Dále poděkuji zbytku organizačního týmu, který svou práci zvládá na jedničku. Kolo od kola byla vidět větší profesionalita, závod se neprotahuje, lidé nejsou otrávení, paráda.

I když jsme letos nelosovali tombolu, tak drtivá většina z Vás vydrží až do konce. Mám z toho velkou radost. Tím, že ze závodu neutečete, prokazujete čest vítězům a vzdáváte dík pořadatelům. Moc si toho vážíme, děkujeme.

Letos se Vás v Ludvíkovicích vystřídalo cca 80. To je pro nás povzbudivé, je vidět, že se Vám závod líbí. Proto vymýšlíme na příští rok opět drobné změny v propozicích, aby Vás závod nezačal nudit a aby jste se k nám chtěli vracet.

Závod CZECH SNIPER CUP byl můj nápad. Zdálo se mi, že odstřelovačských závodů je v Čechách málo. Jsem moc rád, že za námi jezdíte jak na Sniper Cup, tak na Doupov. Moc si toho vážím a budu se na Vás těšit v příštím roce.

Děkuji za pozornost. Aleš Chudoba.