CZECH SNIPER CUP 2017 - celkové vyhodnocení

CZECH SNIPER CUP 2017 - celkové vyhodnocení

Ahoj kamarádi střelci,

dne 14.10.2017 jsme 5. kolem ukončili 3. ročník české odstřelovačské ligy CZECH SNIPER CUP. Za celý rok se nám na závodech vystřídalo cca 82 střelců, což je stejně jako v loni. Necháváme v celkovém hodnocení všechny závodníky. Účastníkům byly započítány vždy 3 nejlepší výsledky. Zvlášť je vyhodnocena kategorie opakovací a samonabíjecí pušky.

První 3 střelci byli vyhlášeni jako vítězové ročníku, obdrželi poháry, a dárkové poukazy ve výši 3.000, 2.000 a 1.000,- Kč. V kategorii samonabíjecí pušky byli závodníci oceněni poháry a věcnými cenami.

Kategorie opakovací puška:
1. místo - Vladimír Skalický se součtem nástřelů........1561 b
2. místo - Pavel Jindra se součtem nástřelů..........1519 b
3. místo - Alexander Turkovič se součtem nástřelů.........1516 b

Kategorie samonabíjecí puška:
1. místo - Tomáš Ťopka se součtem nástřelů........1268 b
2. místo - Tomáš Havlíček se součtem nástřelů..........1263 b
3. místo - Radko Beránek se součtem nástřelů.........1249 b


Dosažené výsledky jsou velmi vysoké. Za zmínku stojí poslední kolo, vítěz Vláďa Skalický nastřílel 530 bodů z celkově možných 540 bodů. To je vážně síla. Gratulujeme.

Jménem ředitele soutěže chci poděkovat nejdříve všem závodníkům za účast, ukázněné chování a setrvání na střelnici až do vyhlášení výsledků. Dále poděkuji zbytku organizačního týmu, který svou práci zvládá na jedničku.

Dále chci poděkovat našim sponzorům, kteří nám dávají dárky do tomboly. Letos to byli:
Pivovar Konrád
Česká zbrojovka Uherský Brod
Město Nový Bor

Letos se Vás v Ludvíkovicích vystřídalo cca 80. Máme z toho velkou radost. Bez Vás závodníků by celé to blbnutí nemělo význam. Na příští rok opět vymyslíme drobné změny v propozicích, aby to nebyla nuda.

CZECH SNIPER CUP má za sebou 3 ročníky a Doupov 5 sezón. Když jsem stál u zrodu těchto soutěží, tak se mi zdálo, že odstřelovačských závodů je v Čechách málo. Dnes už to není pravda a já jsem moc rád, že na naše soutěže jezdíte. Moc si toho vážím a budu se na Vás těšit v příštím roce.

Termíny a propozice 2018 budou včas vyvěšeny na našich stránkách.

Děkuji za pozornost. Aleš Chudoba.