VÝSLEDKY - DOUPOV 28.6.2014

VÝSLEDKY - DOUPOV 28.6.2014

Ahoj kamarádi střelci,

28.6.2014 se na PS Plešivec konal závod:"O POHÁR ODSTŘELOVAČE KVV PLZEŇ". Bylo to 1. kolo 2. ročníku.

Začnu výsledkovou listinou:
Jeden ze závodníků mě dnes upozornil, že výsledková listina z včerejších závodů byla špatně spočítána. V celkovém součtu chyběly body za vzdálenost 600 m. Ne u všech byly správně dopočítány body u položky mizivé cíle (figury - padačky). Během dne bylo vše opraveno, samozřejmě se naprosto změnilo pořadí soutěžících. Ti, kteří si od 28.6. do 29.6.2014 do 22:00 stáhli výsledovku ze stránek http://www.strelnicetachov.cz/ mají špatnou výsledkovou listinu. Velmi se omlouváme za vzniklé nepříjemnosti. Vloudila se nám nějaká chyba do programu, který vypočítává výsledky.
Na 2. kole 13.9.2014 před zahájením závodu bude nové vyhlášení výsledků z včerejšího závodu. Ti, kteří obdrželi poháry a ceny, vezměte je, ať je můžeme předat správným výhercům. Diplomy budou vypsány znovu.

Teď k samotnému závodu:
Nejdřív chci poděkovat Vám závodníkům za Vaši účast a disciplinované chování v průběhu závodu. Dále musím zmínit pana Gomoláka a všechny organizátory, kteří se na závodě podíleli. V neposlední řadě patří velký dík všem lidem z KVV Plzeň, za to, že nám umožnili opět využít střelnici na Plešivci. No a na závěr znovu zmiňuji pana Slavomíra Tomčáka a všechny vojáky, kteří s námi celý den vydrželi, starali se o nás a o celou střelnici, abychom se my mohli bavit.

Příští kolo se bude konat 13.9.2014 opět na Plešivci. Disciplíny budou stejné, kromě figur. Tam nastane změna. Opět se bude střílet na čas, ale měli by střílet 3 závodníci najednou, každý 8 terčů. Podrobnosti se brzy objeví v propozicích.

Já doufám, že se Vám závod líbil a na podzim se opět uvidíme. Jenom bych rád, aby Vás více vydrželo do konce. Chápu, že nemůžou pokaždé všichni vydržet do konce, ale ten hromadný úprk 10 minut před vyhlašováním výsledků, to byla fakt paráda. Je smutné, když ráno nastoupí 80 lidí a při vyhlašování jich tam je polovina. Bohužel obdobná situace je i na jiných závodech. Já to cítím tak, že pokud bez vážného důvodu opustím závod dříve, prokazuji tím neúctu k ostatním závodníkům a pořadatelům soutěže.

Děkuji za pozornost. Aleš Chudoba